Főoldal

Üdvözöllek téged ezen a honlapon!
Majoros Katalin vagyok.
 

Olyan vagyok, mint egy bolygó a nap körül. Egy személyben tanítok, tréningeket, előadásokat tartok, egyéni konzultációk alatt segítek neked. Egyedül teszem mindezt, mégis rendszerben. Tartozom valahová, miként Földünk is a Naprendszer tagja. Bolygók vagyunk valamennyien. Néha találkozunk, ha pályáink keresztezik egymást, aztán továbbmegyünk. De a találkozás hatással van ránk. Új bolygók születhetnek egy egy ilyen alkalom után. Mi változunk! 

Munkám sokrétű, két nagy területre bontottam. Amit most olvasol, a Csillagfény, rólad szól, veled foglalkozom benne. Veled, és társaiddal, akikkel egy rendszerben létezel. A bolygó többi tagjával, növénnyel, állattal, a kristályok birodalmával, és otthonunkkal, a Földdel magával. Sokan népesítjük be planétánkat, el nem választhatjuk magunkat tőlük. Megtanulunk másként látni, szívünket kinyitva együttműködni, egy egységként magasabb szinten élni. 

Másik honlapomat: „Játék az élet!” itt érheted el. Az egy egész más terület. Ott a játék, az önfeledt szórakozás az a forma, amin át megismerheted magad, és a mozgatórugókat, mik működtetnek a felszín alatt. Az a spiritualitásnak egy más faja. Egy könnyed, ám mély és hatékony módszer arra, hogy életedet szebbé tedd. 

Szívesen látlak mindkét világban: a Játékban, és az Egyensúly művészetében, ami ennek a honlapnak fő témája. Egyensúlyban magunkon belül, és kívül, a Föld többi lakójával.
Találsz itt olvasnivalót, és programokat, amiken szívesen látlak! 

Kellemes elmélyülést kívánok, és jó utat neked sok szeretettel! 

 

Majoros Katalin