Untitled Document

Magamról

 

Majoros Katalin, spirituális lélek gyógyító

Majoros Katalin vagyok. 1965-ben születtem a Kos jegyében. Ascendensem Rák, így van feladatom bőven. A Tűz és a Víz kettőssége dolgozik bennem. 

A lélek útját járom életek és évek óta. Ebben mélyítettem el magam, és ez az a terület, amiben másoknak is segíthetek. Spirituális tanítóként, segítőként dolgozom. Sok iskolát elvégeztem ezen a területen, és van egy Mesterem, akinek csoportjában rendszeresen tanulok, mélyülök tovább magamban a kapott technikák által. 

Az Út, amit neked mutathatok, benned van. Egyszerre működünk mindkét világban, a láthatóban és a láthatatlanban. Az Egyensúly létrehozása életünkben, és annak megtartása a fő témám, sok oldalról megközelítve. Én is ezzel foglalkozom jó ideje, és amit már megéltem benne, azt taníthatom. 

Színes, és változatos programokat tartok sok területen, amik felölelnek egy széles spektrumot. Ezek leírását a Programok oldalon találod. Kapcsolódó honlapomat pedig itt érheted el: „Játék az élet”. 

Két nagy területre bontottam munkámat, és ezeket két honlapon mutatom meg neked. Az egyik a Játék területe, amiben szórakoztató formában ismerheted fel önmagad, és láthatod meg sokkal jobban, mi mozgat a felszín alatt. A másik, amit most olvasol, a Csillagfény, ami az Egyensúly művészetét taglalja. Önmagunk életén túl itt belemegyünk egy sokkal tágasabb világba, magába Föld Anyába. Bolygónk életét, és működési elvét is itt mutatom meg neked. 

Ha pedig személyes életedben szeretnél támogatást, egy egészen másfajta megvilágítást, akkor egyéni konzultációra várlak szeretettel! Mindezek részleteit a honlap menüpontjai alatt találod. 

Jó utat kívánok sok szeretettel neked! 

 

Majoros Katalin