Untitled Document

Egyensúly


Életünk legfőbb alappillére. Akkor vagyunk stabilak és életképesek, erősek, ha egyensúlyban élünk több szinten. Kívül és belül egyaránt.
 

Belül testi, érzelmi, mentális és spirituális szinten, kívül pedig összhangban a környezetünkkel, más élőlényekkel, helyzetekkel. Nagyon sokrétű dolog az egyensúly, és fontos minden részére folyamatosan figyelni! 

Amikor kibillent bennünket valami, akkor egyensúlyunkat veszítjük. Ekkor vagyunk instabilak, amitől könnyebben megtalálnak bennünket a negatív helyzetek, emberek, betegségek, balesetek. Ha visszanyerjük egyensúlyunkat, beköszönt újra az egészség és bőség. Ekkor vagyunk harmóniában magunkkal és mással. 

Mi is az egyensúly, ha már ennyit beszélünk róla? Egy stabilitást adó helyzet, ami a középpontunkban tart minket. Ekkor vagyunk igazán önmagunk, és azt élhetjük, amire vágyunk. Mert ilyenkor nyitva vannak bennünk a kapuk. Kapuk magunk felé és a külvilágra. Egészségesek vagyunk, áramlásban élünk, és valahogy minden annyira rendben van életünkben. Ha ezt éled, megvan az egyensúlyod. De ha nem? Mit tehetsz? Sokat! Fejlesztheted! 

S annak mi a módja? Ezer dolog van az egyensúly témában, amikkel évezredekig lehetne foglalkozni. Ezt tesszük mi is folyamatosan. Egyensúlyunkat felépítve haladunk önmagunk, és stabilitásunk felé. S hogy arra miért van szükség? Ezeken a honlap oldalakon megtudod: „Föld bolygó”, „Felemelkedés”. 

Ha szeretnél kiegyensúlyozott, szilárd alapokon nyugvó új embert és abból fakadó új életet felépíteni magadban, várlak szeretettel programjaimon!
Igény szerint egyéni konzultációt is tartok. Ha elakadásodban, kibillenésedben segítséget nyújthatok, hogy újra megtaláld harmonikus önmagad, várlak szeretettel! 

Az országban több helyszínen dolgozom. Fő bázisom Budapest és Keszthely. Ezeken a helyeken személyesen találkozhatunk. Ha nagyobb a távolság köztünk kilométerben, akkor Skype-on át történő beszélgetés nyújthat segítséget. Ez esetben a konzultáció díját bankszámlámra utalod, én pedig postázom neked a számlát.

A programok díját a leírásuk alatt találod a „Programok” oldalon.
Egyéni konzultációnál óradíjam van, hisz tőled függ, mennyi időre van szükségünk. Óradíjam 8.000,-Ft. 

Várlak szeretettel, a találkozás örömével!
 

Majoros Katalin