Untitled Document

Felemelkedés


Bolygónk óriási átalakulásban van. Nagyon magas rezgésű kozmikus energia hullám érte el, és bombázza folyamatosan. A fénynek ez a frekvenciája stimulál mindent és mindenkit a Földön, hogy rezgését szintén emelje. Isteni beavatkozásról van szó. Segítséget kapunk tőle, hogy fejlődésünk gyorsabbá váljon, és hamarabb tehessük le karmáinkat, amik itt a Földön minket visszatartanak. 

A fényhullám sugárzik ránk is minden pillanatban, és nyitja, bontja a kérget, amit szívünk köré húztunk akár a mostani, akár előző életeinkben. A nyitással pedig az jár, hogy felszínre kerülnek azok az emlékek és kapcsolatok, amiket leástunk jó mélyre nagyon. Terítéken vannak nap mint nap, és kénytelenek vagyunk velük szembenézni. Addig nyomnak, míg muszáj őket megoldani. És ez fájni is tud nagyon. 

A sok megoldandó gond ránk zúdul, egymás után bukkannak elő régi – előző életekből átjövő, sok karmával terhelt - kapcsolatok, amik mind arra várnak, hogy gyógyítsuk őket. Tisztázzuk, és megbocsássunk! Utána továbblépünk, de máris itt egy újabb kihívás, ami viszi az egyre csökkenő kapacitást. Fáradunk, igyekszünk nagyon, de erőnk csökken, és elveszünk a rohanós zűrzavarban. Életünk felborul egészen. 

Hol a kiút mindebből? Mi a megoldás? A meditálás! A fényhullám, ami árad a Földre, és sugarát ontja az emberre, növeli a rezgést bolygó szerte. Stabilitásunkat és erőnket akkor tudjuk megtartani, ha egyensúlyt hozunk létre. Növeljük a saját rezgésünket is, és lépést tartunk vele. Különben elsodor. Rezgésünk emelésének legegyszerűbb módja a meditáció, és a szív nyitása. Gyakorold minden nap, és csendesítsd le elmédet. Használhatsz bármilyen technikát! Mantrát, jógát, légzés gyakorlatokat, kreatív önkifejezési formát. Lényeg az elme csendje, hogy abban elő tudjon bukkanni a lélek, ki helyet kér magának már a színpadon. A folyamatnak oda kéne eljutnia, hogy a lélek vezeti az elmét, az egót, és nem fordítva! Megtanul a kettő együttműködni teljes egyensúlyban! 

Ez hát a Felemelkedési folyamat, és azért hívják annak, mert ha tudsz lépést tartani a fény egyre növekvő rezgésével, és életedet egyensúlyban tartod, akkor emelkedsz vele te is. Nyílnak meg előtted sorban a láthatatlan, belső világok kapui, és lelkedet szépen haza vezeted oda, ahonnan valamikor jött. Vissza az Isteni fénybe! 

Előadásaimon és a tréningeken, szóljanak bármiről is, a meditáció kihagyhatatlan rész. Megtanuljuk, együtt csináljuk, és adok szív nyitó gyakorlatokat. Azokkal célirányosan ott dolgozol, ahol a folyamat lényege van, bent mélyen a szívben. És utána otthon gyakorolsz! Erődet így növeled minden nap, és tartod az egyensúlyodat! 

Várlak a programokon nagyon sok szeretettel!
 

Majoros Katalin