Untitled Document

Föld bolygó


Bolygónk, a Föld élőlény. Ugyanolyan létező, mint mi, csak egy kicsit nagyobbacska. Vannak érzelmei, lélegzik, él, emlékszik. És van mire! Amikor önmagát az emberrel benépesítette, nem gondolta volna, hogy pár évezred múlva már ennyire be lesz szennyezve. Hogy felborul az egyensúlya. Mit tett hát az ember, amitől a Föld szenved? 

Bántotta? Nem! Csak élte önmagát, és ez lett a Föld veszte. Mert az emberből hiányzik az alapvető harmónia, mivel önmagát valamikor elvesztette. Mielőtt bolygónkra érkezett volna, élt egy tiszta, fénnyel teli életet. De a Föld teste, a fizikai világ súlya őt lehúzta, és fényét vesztette. Ezen a szinten jelen van a sötét, hisz világunk duális. Fekete és fehér egyszerre. A kettősség pedig kibillenést jelent egyensúlyunkból, a nekünk rendeltetett Isteni harmóniából. 

Így az ember önhibáján kívül ártott a Földnek, magának, és sok lénynek, kikkel együtt él a planétán. Mi hát a dolga, hogy mindezt feloldja? Mit tehet? Rengeteget!
Tanulhat például, hogy értse, mi zajlik körülötte. S ha már érti a helyzetet, másoknak is segíthet. Taníthatja őket. S ha majd nő azoknak a száma, akik már tudnak, értenek, és helyesen cselekednek, nő a Földön újra a harmónia. Így tehetünk a legtöbbet! 

Hívlak, ismerd meg a Földet! Tudj róla minél többet! Teremtsd meg saját egyensúlyodat, és ezt sugározd szét a világba! Ha nő bennünk a béke, az összeadódva növeli a Föld békéjét. Ha nő a szeretet, mindenhol egyre több lesz belőle. Tegyél magadért, nem másért! Először magadat mentsd meg! A Föld gyógyítása veled kezdődik! Készen állsz? Kezdd meg! 

S hogy mi zajlik a bolygón mostanában, arról hallhatsz előadásaim sorában. Várlak programjaimon sok szeretettel! 

Namaste!


Majoros Katalin