Untitled Document

Időjárás változások


Felborult a Föld időjárása. Egyre több helyen alakulnak ki olyan időjárási viszonyok, amik kibillent egyensúlyi helyzetre mutatnak. Esik az eső a száraz területeken, hóvihar van délen, reng a föld a stabil terepeken. Mitől ez a sok különös változás? Mi zajlik a Földön? 

Tudnunk kell először is, hogy a Föld egy élőlény. Él, lélegzik, fejlődik. Halad a maga útján a saját evolúciójában. Ezalatt érik megpróbáltatások ugyanúgy, mint minket, embereket. A bolygón jelenleg egy úgynevezett Felemelkedési folyamat zajlik, amiről a "Felemelkedés" oldalon olvashatsz bővebben. A ránk sugárzó, igen magas rezgésű kozmikus hullámok stimulálnak minden élőt és élettelent bolygó szerte. Változik tőle minden. Arra készteti a lényeket, hogy rezgésüket szintén emeljék, tartsanak lépést vele. Ha ez sikerül, tudjuk tartani a harmóniát. Ha nem, mert akár nem tudunk róla, akár nem érdekel minket, és nem teszünk semmit érte, nő bennünk, körülöttünk a zűrzavar, a káosz. Ezt éli a Föld maga is. 

Tenne ő, de tehetetlen, ha a rajta élő emberek nem ébrednek. Ha nem segítenek neki azzal, hogy saját rezgésüket növelik. Így egyre nő a feszültség benne, remeg tőle, és néha kitör, mint egy ember. Csak az ő remegése, kitörése más léptékben zajlik. Cunami, orkán erejű szél söpör át a tájon, vagy fagyos hidegek jönnek délen, esetlek hetekig esik az eső egy száraz vidéken. Így próbál a Föld talpon maradni. 

Mit tehet az ember ezeket tapasztalva? Sokat! Elsősorban magára fókuszálva. Stabillá kell válnunk, hogy erősek maradjunk a változások idején, ne fújjon el minket az első szél. S mi stabilitásunk legfőbb záloga? Egyensúlyunk! Teremtsük meg önmagunkban, ezzel növeljük a Föld erejét. A miénk összeadódva beleszövődik bolygónk kozmikus hálójába, és részévé válva őt is erőssé teszi. 

Minden jelenleg tapasztalt időjárási anomália, rendkívüli természeti jelenség innen származik. Küzd Föld Anya, hogy rezgését valahogy emelje, és meg tudjon felelni a rá zúduló erős kozmikus energiáknak. Hogy lépést tartson vele. Az ember felelőssége elsősorban saját rezgésének emelése. Mit tehetsz érte? Erről tanítok folyamatosan.

Várlak szeretettel előadásaimon! 

Namaste!

Majoros Katalin