Untitled Document

Időjárás változások:

Szárazság

  

Esik az eső? Fúj a szél? Hideg van, vagy ömlik rólunk a víz? Valami megváltozott! 
Hogy lehet, hogy egy csepp eső sem esik ott, ahol azelőtt rendszeresen volt. Hol marad? Miért sújtja szárazság a vidéket? Több oka lehet. 

Az egyik a Felemelkedési folyamat miatt bekövetkező változások hatása. Küzd Föld Anya, hogy talpon maradjon a rá zúduló óriási erejű kozmikus sugárzás alatt. Káosz van benne, és ez a káosz kivetül a tájra, az időjárásra. Hozhat sok rendellenességet, mint a zűrzavarban vergődő ember számos betegsége. 

A másik ok az ember maga. Gyártottunk olyan fegyvereket, amikkel az időjárást sajnos befolyásolni lehet. És gyakrabban visszaélnek politikusaink vele, mint hinnénk. Sok anomáliának ez a valódi oka, még ha nem is szól a média róla. A zavar keltés mögött rejtőznek azok, akik a háttérből a kontrollt gyakorolják Földünk felett. Az arctalan emberek. 

És van még számos ok. Ezek a legfőbbek, amikkel foglalkozni lehet. Ha értjük az okokat, tudunk változni, és azon át változtatni. Mindig magunkból kiindulva. 

Szárazság azt a területet sújtja a természet törvénye szerint, ahol az érzelmek vannak visszafojtva. A víz érzelem szimbólum. Ha hiány van tartósan belőle, szomjazik a vidék, az az ott élő emberek lelkének szomját mutatja. Ki vannak éhezve a mély érzelmekre. Visszafojtásuk, érzelmi elnyomásuk kivetülése a táj szárazsága. Kiégett a vidék, mint a nép, aki rajta él. 

Ha esőre vágyik itt az ember, magában kell megnyitnia az érzelmek csapját. Azért imádkozzon a Teremtéshez, hogy benne eredjenek meg az érzelmek hullámai, és ennek nyomai üljenek át a tájra, esőt adva neki.

 

Majoros Katalin